lørdag05okt2019

Koncert med Sigurd Barrett

lørdag05okt2019 kl. 15:00 - 16:00

Kirkekoncert for hele familien - IKKE FLERE PLADSER!

Der er lagt op til en oplevelse i kirken ud over det helt sædvanlige, når Sigurd Barrett og Eskild Dohn gæster Øster Hornum Kirke.

Ovenpå de store succeser med ”Sigurd fortæller bibelhistorier” og “Sigurd fortæller om Luther”, som bragte Sigurd Barrett rundt i over 100 kirker i landet, er det nu ”Salmer for store og små” der står for tur.

Sigurd Barrett og Eskild Dohn har gendigtet 16 salmer og vækker både Grundtvig, Brorson, Ingemann og Kingo til live i denne nye kirkekoncert, som er for hele familien. I ord og toner føres børn og voksne gennem salmerne i et sprog, som alle kan forstå.

Der bliver sangtekster, så alle kan synge med, og gennem teater, sang og fortælling puster Sigurd Barrett nyt liv i 16 af de skønneste salmer, som børn og voksne dermed kan tage med sig og bruge både hjemme og i kirken.

Koncerten arrangeres i et samarbejde mellem Sønderup-Suldrup, Veggerby og Øster Hornum Sogne og til koncerten samler korlederne i sognene deres børnekor til et samlet fælleskor, som skal synge sammen med Sigurd. Det bliver uden tvivl en helt forrygende oplevelse for både børn og voksne.

Pris: Gratis – men billetter skal reserveres på forhånd ved Kathrine Kofod på mail: kirke.kathrine@outlook.dk.

Billetter kan reserveres fra mandag d. 2. september. Der er begrænset antal pladser.

 

Foregår i: Øster Hornum kirke